PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Berghuis naar PSV of de Premier League’

Norwich City zou zich deze zomer willen gaan versterken met Steven Berghuis. Hier maakt de journalist Nick Mashiter melding van.

Norwich City promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League. De clubleiding wil zich op dit niveau proberen te handhaven en ziet in de aanvoerder van Feyenoord een aanwinst om dit te realiseren. Voor slechts vier miljoen euro kan de werkgever van Oranje-collega Tim Krul al toeslaan.

Het is niet bekend of Berghuis deze overstap ziet zitten. De aanvaller speelde eerder voor Watford, maar daar wist hij niet te imponeren en dat leidde tot een terugkeer naar Nederland. De Feyenoorder liet al meermaals weten dat hij sindsdien kritisch kijkt naar een nieuwe kans in het buitenland.

Voetbal International weet dat ook PSV nog steeds in de race is voor Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.