PSV-spits Maxi Romero onderweg naar de Italiaanse Serie A

Het ziet ernaar uit dat Maxi Romero deze zomer PSV zal gaan verlaten. Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio gaat Udinese hem proberen over te nemen van de Eindhovenaren.

Udinese wilde Romero vorig jaar huren van PSV en waagt nu een nieuwe poging. Met succes, aldus Di Marzio: de Italiaanse en Nederlandse club zouden een akkoord hebben bereikt. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt Romero inderdaad op weg naar de nummer veertien van het voorbije Serie A-seizoen.

De gesprekken tussen PSV en Udinese lopen. Welke constructie op tafel ligt, is nog onderwerp van gesprek. ‘Mogelijk gebeurt dit op huurbasis met een – al dan niet verplichte – optie tot koop. Mogelijk loopt het nog anders’, houdt het ED de opties open.

Romero kwam eind 2017 voor tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar speelde door blessures amper voor PSV. Vorig jaar liep hij in de Europa League-voorronde tegen NS Mura een zware knieblessure op, waardoor hij opnieuw moest revalideren. De 22-jarige speelde pas tien minuten in de Eredivisie. Hij ligt nog twee jaar vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.