‘Donyell Malen wijst Liverpool af en kiest voor deze topclub’

Borussia Dortmund lijkt de strijd om Donyell Malen gewonnen te hebben. Dit weet het medium Ruhr24 te melden. Dortmund verwacht deze zomer Jadon Sancho voor veel geld te verkopen aan Manchester United.

Malen is weliswaar geen identiek type speler, maar desondanks ziet ‘BVB’ in hem de ideale aankoop voor de miljoenen voor de Engelsman. Het Duitse medium heeft zelfs vernomen dat de PSV-spits al heeft besloten om teamgenoot van Erling Braut Haaland te worden.

Liverpool toonde onlangs opnieuw belangstelling voor Malen, maar naar verluidt heeft hij de Engelse topclub al officieel afgewezen. De Oranje-international zou in Dortmund zijn ideale volgende club zien. Het is de bedoeling dat club en speler na het EK officieel rond de tafel gaan zitten om de deal rond te maken.

Dortmund moet dertig miljoen euro betalen voor de komst van Malen. Sancho zal voor een drievoud worden verkocht, waardoor dat geen enkel probleem is voor de Bundesliga-club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.