‘Bayern Munchen overweegt om Dumfries over te nemen van PSV’

Er hangt een absolute toptransfer in de lucht voor PSV-back Denzel Dumfries. Bayern Munchen overweegt namelijk voor hem aan te gaan kloppen.

Julian Nagelsmann gaat deze zomer aan de slag als Bayern-coach en heeft al een aantal suggesties neergelegd. Dumfries zou naar verluidt perfect in de speelwijze van de talentvolle trainer passen. Waar de linkerflank met Alphonso Davies goed is ingevuld, daar is de rechtsbackpositie nog een punt van zorg.

Met zijn speelwijze bij PSV en Oranje zou Dumfries zich in de kijker hebben gespeeld. Met zo’n vijftien miljoen euro is hij ook uitstekend betaalbaar voor Bayern. Er zouden al contacten zijn gelegd tussen de grootmacht en diens zaakwaarnemer Mino Raiola, maar pas ná het EK zal de PSV’er nadenken over zijn toekomst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.