PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV strijden om Konstantinos Evripidou’

Zowel Feyenoord als PSV zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de zestienjarige middenvelder Konstantinos Evripidou. Dit weet het medium Kerkida te melden.

Hij heeft vanuit zowel Rotterdam als Eindhoven een uitnodiging binnengekregen om op stage te komen. Feyenoord en PSV hebben al toestemming van AEK Larnaca, de huidige werkgever van Evipidou, om die proefperiode waar te kunnen maken.

Naar verluidt is de Cypriotische belofte al in Nederland en gaat hij in ieder geval kennismaken met de mensen op De Herdgang, bij PSV. FR12 schrijft echter: “Feyenoord hoopt Evripidou in september te verwelkomen. Het is de bedoeling dat de jeugdspeler van AEK Larnaca gaat meedraaien met Onder 16. De Rotterdamse club heeft in een brief, die uitgelekt is, laten weten het verblijf en de transport in Nederland te vergoeden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.