PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong ziet terugkeer naar PSV wel zitten’

Luuk de Jong zou het wel zien zitten om terug te keren naar PSV. Met dit nieuws pakt het medium AS uit. Het dagblad onthult op zaterdagavond dat de spits inzet op een transfer naar Eindhoven, al staat dat wel haaks op eerdere berichten. Onlangs konden we immers nog lezen dat De Jong het prima naar zijn zin had in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Het Eindhovens Dagblad schreef op woensdag: “Probleem is dat De Jong nog een tweejarig contract bij Sevilla heeft en bovendien een fors salaris. Bronnen rond De Jong gaven deze week aan het ED aan dat hij geen haast heeft om terug te komen en dat er alleen iets verandert als er bij Sevilla iets verandert. Hij is volgens intimi gelukkig in Sevilla en voelt alleen iets voor een terugkeer als hij daar weg zou moeten.”

Het lijkt er sterk op dat Sevilla De Jong kwijt wil, want de Andalusiërs hebben al een vervanger geïdentificeerd: Joselu van Deportivo Alavés. Oefenmeester Julen Lopetegui wil hem ontzettend graag hebben, aldus AS.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.