PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax wil 15 miljoen euro betalen voor Steven Bergwijn’

Steven Bergwijn wordt de laatste dagen gelinkt aan een transfer naar Ajax. De Amsterdammers zouden naar verluidt vijftien miljoen euro voor de aanvaller van Tottenham Hotspur willen betalen.

Valentijn Driessen van De Telegraaf zei gisteren over Bergwijn: “Ik heb gehoord dat hij met stip op één staat om te halen als aanvaller. Ajax denkt hem voor 15 miljoen euro op te kunnen halen, maar de vraagprijs zal minimaal 25 miljoen euro zijn.”

Op social media gaat het behoorlijk los over de voorgestelde transfer van de buitenspeler naar de Johan Cruijff ArenA. De supporters van Tottenham Hotspur vliegen elkaar in de haren: de een vindt 15 miljoen euro een mooie prijs voor Bergwijn, waar de ander nog wel in de groeipotentie van de aanvaller gelooft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.