PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat langer door met Yorbe Vertessen (20)

PSV gaat langer door met aanvaller Yorbe Vertessen. Hij heeft zijn contract in Eindhoven namelijk verlengt tot medio 2025.

“Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat PSV met dit contract uitspreekt”, reageert Vertessen op de clubwebsite. “Sinds ik deze winter werd opgenomen in de A-selectie is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. De afgelopen jaren waren niet altijd makkelijk. Ik ben blijven knokken en heb mijn plaats in de groep inmiddels gevonden. De laatste wedstrijden heb ik me met doelpunten en assists ook kunnen laten gelden.”

“Mijn doel is om dat de komende jaren te blijven doen en ik ben dankbaar dat PSV me de kans geeft me hier verder te ontwikkelen”, aldus Vertessen. De Belg speelt sinds de F-jeugd voor de Eindhovenaren, waar hij dit seizoen al zeventien officiële wedstrijden speelde. Daarin produceerde hij twee doelpunten en drie assists.

Technisch directeur John de Jong laat weten: “Yorbe is het ultieme bewijs dat hard werken en geduld opbrengen loont en daarmee is hij een voorbeeld voor alle talenten van de PSV Academy. (…) Dit contract is het resultaat van keihard werken, geloof en wij spreken hiermee ons vertrouwen in Yorbe uit. Dat is geheel in lijn met onze filosofie van het opleiden van talent. De technische leiding is overtuigd van zijn potentieel en zijn ontwikkeling van jeugd- tot selectiespeler maakt PSV trots.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.