PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax moet 25 miljoen euro neertellen voor Steven Bergwijn’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil zich deze zomer nog graag gaan versterken met een nieuwe aanvaller. En volgen clubwatcher Mike Verweij is Steven Bergwijn een steeds serieuzere optie voor de Amsterdammers.

“Ajax is wel in de markt voor Bergwijn, alleen ik denk dat hij heel erg duur is. Áls hij al weg mag bij Spurs”, stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Misschien dat Ajax uiteindelijk bij een goedkoper alternatief terechtkomt, maar ze zullen Bergwijn zeker proberen te halen.”

Collega Valentijn Driessen haakt in: “Ik heb gehoord dat hij met stip op één staat om te halen als aanvaller. Ajax denkt hem voor vijftien miljoen euro op te kunnen halen, maar de vraagprijs zal minimaal 25 miljoen euro zijn.”

Ajax zal eerst moeten verkopen. David Neres mag vertrekken, maar ook Lassina Traoré lijkt op weg naar de uitgang. “Lokomotiv Moskou heeft zich officieel gemeld en Atalanta ook. Die clubs heeft hij in de wachtkamer gezet, omdat er meer clubs zijn. Ajax hoopt een bedrag van boven de tien miljoen euro voor hem te ontvangen, eventueel met bonussen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.