PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren gaat oproep ontvangen voor Marokkaans elftal’

PSV-speler Mohamed Ihattaren zal binnenkort een oproep gaan ontvangen van de Marokkaanse voetbalbond. Dit weet het Marokkaanse medium Al-Mountakhab te melden.

Op donderdag 27 mei zal via een persconferentie bekend worden welke spelers worden uitgenodigd voor de oefenduels tegen Ghana en Burkina Faso. De selectie zou echter al zijn uitgelekt en Ihattaren zou daar deel van uit maken.

Een bron rond de PSV’er zou hebben laten weten dat Ihattaren vooralsnog geen oproep heeft ontvangen. De middenvelder is ook nog geen procedure gestart om van sportnationaliteit te wisselen nadat hij anderhalf jaar geleden koos voor het Nederlands elftal. Ihattaren wil hiermee wachten tot hij daadwerkelijk een uitnodiging ontvangt. Wel zou hij hopen dat hij voor Marokko uit mag komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.