PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Frank de Boer sluit terugkeer Arjen Robben in Oranje uit’

Frank de Boer sluit een eventuele terugkeer van Arjen Robben in Oranje voorlopig uit. De speler zelf liet gisteren weten hiervoor open te staan.

“Ik begrijp dat er kritiek is op spelers die niet altijd spelen bij hun club, maar wel worden opgeroepen voor het Nederlands elftal”, zo laat De Boer weten aan De Telegraaf. “Maar de laatste keer dat Robben negentig minuten heeft gespeeld, is meer dan twee jaar geleden. Nu na zo’n wedstrijd is het allemaal hartstikke leuk, maar je moet het wel in het juiste perspectief blijven zien.”

Robben was tussen 2004 en 2014 telkens actief op een eindtoernooi, maar een nieuwe EK-deelname is ver weg. De Boer: “Zeg nooit nooit, maar op dit moment sluit ik het uit. Misschien voor het WK in Qatar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.