‘Marseille gaat deze zomer toeslaan voor 18-jarige PSV-spits’

Het zou goed kunnen dat PSV deze zomer afscheid gaat nemen van Fodé Fofane. Volgens L’Equipe heeft Marseille de 18-jarige spits namelijk op de korrel.

Fofana heeft zijn debuut voor PSV 1 nog niet gemaakt, maar heeft al wel de nodige ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie als speler van Jong PSV. Marseille zou hem al enige tijd volgen en de genoemde sportkrant heeft vernomen dat er zelfs al onderhandelingen plaatsvinden.

PSV zou voor een half miljoen euro willen meewerken aan een transfer van Fofana. Wel moet Marseille een doorverkooppercentage van twintig tot 25 procent toestaan als het aan de Eindhovense club ligt. Het is de verwachting dat beide clubs tot een akkoord zullen komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.