PSV neemt standpunt in over Noni Madueke

John de Jong de technisch directeur van PSV gaat ervan uit dat Noni Madueke volgend seizoen in Eindhoven speelt. Dit zegt hij tegen Voetbal International.

“Hij is dit seizoen ontegenzeggelijk gegroeid”, begint De Jong. “En de kans dat hij volgend seizoen nog meer gaat spelen, is natuurlijk heel groot. Dat Noni nu wat minder aan bod komt, heeft te maken met de laatste fase van het seizoen waarin iedereen fit is.”

Madueke krijgt volgend seizoen meer speeltijd, verwacht De Jong. “De trainer moet dan lastige keuzes maken. Maar wij zijn heel blij en tevreden met Noni en gaan ervan uit dat we hem volgend seizoen in het eerste zien schitteren. Hij kan bij PSV in de strijd om de titel een heel belangrijke speler worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.