PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-flop Bruma kan fraaie transfer naar Turkije maken’

De Portugese aanvaller heeft na dit seizoen waarschijnlijk geen toekomst meer bij PSV, maar er is een mooie transfer voor hem op komst. Momenteel wordt hij door de Eindhovenaren verhuurd aan het Griekse Olympiakos.

Zijn tijdelijke werkgever beschikt over een optie tot koop, maar die lijkt niet gelicht te gaan worden. Volgens de Turkse media vervolgt Bruma zijn carrière in de Turkse Süper Lig, waar hij eerder al geruime tijd speelde. Fenerbahçe zou contact opgenomen hebben met het management van de buitenspeler én technisch manager John de Jong van PSV, om een transfer rond te maken.

In de zomer van 2019 legde De Jong liefst 12 miljoen euro op tafel om Bruma over te mogen nemen van het Duitse RB Leipzig. De verwachtingen waren hooggespannen, maar al vanaf minuut één wist de aanvaller geen indruk te maken in het Philips Stadion. Het is dan ook alleszins begrijpelijk als PSV hem loost.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.