Erik ten Hag: ‘Feyenoord en PSV gaan deze zomer toeslaan’

Ajax is nu al drie keer op rij kampioen van Nederland geworden maar trainer Erik ten Hag twijfelt of er volgend seizoen een vierde gaat bijkomen. In een gesprek met Voetbal International zegt hij namelijk dat de concurrentie moordend is.

“Dat eerste doel (kampioen worden, red.) is zeker geen vanzelfsprekendheid, laat dat duidelijk zijn. PSV gaat vijftig miljoen in de selectie pompen, Feyenoord wil een slag slaan met een nieuw stadion, AZ wil een aanval op de top doen, FC Utrecht praat daar ook steeds over, Vitesse zit niet stil”, aldus Ten Hag.

Het doel blijft dus elk jaar de dubbel pakken. “Ergens komen is één, maar ergens blijven, zoals wij nu aan de top in Nederland, daar ligt de uitdaging. En dat is vele malen moeilijker. We zullen heus weleens een prijs missen, maar het streven blijft wel alle prijzen te pakken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.