PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roger Schmidt heeft groot nieuws voor PSV

De laatste tijd wordt Roger Schmidt steeds gelinkt aan het verlaten van PSV maar de trainer heeft nu zelf uitgesproken ook na de zomer aan het roer te staan bij de Eindhovenaren.

“Ik ben hier niet naartoe gekomen voor één jaar. De afspraak was voor twee jaar, minimaal. Ik kijk ernaar uit volgend seizoen weer voor de groep te staan en hopelijk met PSV in de Champions League actief te zijn”, aldus de trainer.

In Duitsland wordt Schmidt nadrukkelijk in verband gebracht met Eintracht Frankfurt en Hertha BSC. “In het voetbal zijn er altijd geruchten, daar kan ik niks tegen doen. Maar ik heb nu vaak genoeg gezegd dat ik bij PSV blijft. Hoe vaak moet ik het nog zeggen?”

Schmidt heeft bij PSV een contract tot de zomer van 2022. Hij was eerder werkzaam bij onder meer Red Bull Salzburg, Bayer Leverkusen en Beijing Guoan. In zijn eerste PSV-seizoen gaat de 54-jarige Duitser geen prijs pakken. De Eindhovenaren staan met nog vier speelronden te gaan op de tweede plek met een voorsprong van drie punten op AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.