PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Louis van Gaal kan Mohamed Ihattaren weer aan het voetballen krijgen’

In het verleden botste verslaggever Hans Kraay Jr. geregeld met Louis van Gaal maar toch zou hij in een keer met hem in gesprek willen. En dan zou het mooi zijn als Mohammed Ihatarren daar ook bij aanwezig zou zijn.

Op een vraag van Veronica Inside vertelt Kraay: “We waren nooit de beste vrienden, maar hij schijnt gezellig te zijn op een terras en ik heb er een bedoeling mee.” Want legt hij uit: “Mo Ihattaren van PSV komt ook aan tafel. Zet Mo twee uurtjes aan tafel met Louis en je hebt een andere jongen. Louis kan hem resetten.”

“Daarom schuift ook Ajacied Ryan Gravenberch aan”, vervolgt Kraay. “Een leeftijdsgenoot van Mo, die in alles plezier uitstraalt. Dat plezier moet hij overbrengen op Mo.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.