‘PSV schrikt zich rot van vraagprijs voor Joey Veerman’

PSV heeft Heerenveen-middenvelder Joey Veerman in het vizier. Hij is net als Davy Propper een kandidaat om het middenveld van de Eindhovenaren te komen versterken. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Maar het regionale medium voegt daar gelijk aan toe: “De Friese club wil naar verluidt rond 12 miljoen euro voor hem ontvangen en dat is PSV veel te gortig. Dinsdag werd al bekend dat de Eindhovense club serieus werk maakt van een terugkeer van Davy Pröpper. Naar hem gaat op dit moment een voorkeur uit en Pröpper heeft naar verluidt ook oren naar een comeback. PSV gaat ook hem zeker niet voor de eerder gemelde vraagprijs van tien miljoen euro halen en zal proberen er bij Brighton & Hove Albion nog een aantal miljoenen af te krijgen.”

Het ED besluit: “Veerman is in Eindhoven dus wel in positieve zin opgevallen. Hij heeft nog een contract tot medio 2024 en moet een fors bedrag gaan opleveren voor sc Heerenveen. Zelf heeft hij volgens Voetbal International een voorkeur voor een nieuwe omgeving in Nederland, waarbij PSV een logische bestemming zou kunnen zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.