‘Roger Schmidt gaat deze zomer harde eisen stellen aan PSV’

PSV-trainer Roger Schmidt zal deze zomer harde eisen stellen aan de directie van PSV om zijn contract te gaan vol maken. Dit weet het Duitse fussball.news te melden.

Hij kwam vorig jaar zomer met hoge verwachtingen naar Eindhoven, maar moest met lede ogen toezien hoe Ajax de dubbel veroverde. Volgend seizoen zullen de financiële verschillen nog altijd groot zijn en dat terwijl PSV een leegloop tegemoet gaat. Spelers als Denzel Dumfries, Mohamed Ihattaren en Donyell Malen worden gezien als logische vertrekkers en zelfs Noni Madueke vormt een vraagteken.

Volgens het Duitse medium lonkt Eintracht Frankfurt met een dienstverband voor Schmidt. Markus Krösche lijkt de club te versterken als sportief directeur en wil de eerdere samenwerking met de hoofdtrainer nieuw leven inblazen. Schmidt zou die kennis willen gebruiken om PSV voor het blok te zetten. Mocht PSV zijn eisen voor volgend seizoen niet willen inwilligen, dan dreigt hij het Duitse aanbod te accepteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.