PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Veel interesse voor geflopte PSV-aanvaller Bruma’

Het ziet ernaar uit dat PSV een groot deel van de transfersom die het in 2019 betaalde voor de Portugese aanvaller kan gaan terugverdienen. Hij wordt door de Eindhovenaren verhuurd aan Olympiakos en is daar helemaal opgeleefd. Voor een bedrag van zeven miljoen euro kunnen ze hem definitief gaan overnemen.

Wordt de aankoopoptie niet gelicht door de kampioen van Griekenland, dan zijn er andere clubs die Bruma willen overnemen van PSV. De zaakwaarnemer van de buitenspeler laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat er volop buitenlandse belangstelling is voor de man die PSV een kleine twee jaar geleden twaalf miljoen euro kostte.

Olympiakos heeft tot 1 juni om de optie te lichten. “Uiteindelijk moeten zij eerst beslissen of ze willen dat hij langer blijft. Daarna is er ook een kans voor andere clubs, die Bruma over willen nemen. Voor hem is volop belangstelling. Onder meer uit Duitsland, Spanje en Turkije”, vertelt Catio Baldé, de belangenbehartiger van Bruma.

Hoewel Bruma nog tot medio 2024 vastligt bij PSV, is de kans klein dat hij volgend seizoen in het Philips Stadion is te bewonderen. “Het is uiteindelijk dus eerst aan Olympiakos en als zij hem willen overnemen, kunnen ze via de koopoptie de deal sluiten met PSV. Gebeurt dat niet, dan besluit PSV over zijn toekomst en of andere clubs in beeld komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.