‘Hertha BSC trekt aan PSV-trainer Roger Schmidt’

PSV zou deze zomer zomaar weer opzoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Volgens het Duitse medium BILD wil Hertha BSC hem namelijk overnemen van de Eindhovenaren.

Eerder werd Schmidt al gelinkt aan de vanaf aankomende zomer vacante positie van hoofdtrainer bij Eintracht Frankfurt: Adi Hütter volgt bij Borussia Mönchengladbach Marco Rose op, die op zijn beurt aan de slag gaat bij Borussia Dortmund als eindverantwoordelijke.

Nu wordt Schmidt dus ook aan Hertha BSC gelinkt. Op dit moment heeft Pál Dárdai het nog voor het zeggen in Berlijn, maar technisch directeur Fredi Bobic wil voor een frisse wind zorgen en heeft een voorkeur voor een samenwerking met de PSV-coach, aldus BILD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.