‘PSV gaat weer aanhaken bij Ajax na mega-injectie’

Onlangs werd er bekend dat er een bedrag van 50 miljoen euro onderweg is naar PSV. Met deze kapitaalinjectie moeten ze weer de aansluiting zien te vinden met Ajax. Oud-speler Theo Lucius denkt dat dit gaat lukken.

Lucius hoopt dat het leeuwendeel van de centen geïnvesteerd gaat worden in transfers. “Als je wil aanhaken bij Ajax, zal je kwaliteit aan je selectie moeten toevoegen. Jongens die gelijk aan de bovenkant van de groep zitten en het niveau omhoog trekken.”

Al moet het ook niet overdreven worden, benadrukt ‘Boem Boem Theo’ verder. Finaleplaatsen in de Champions League zullen een utopie blijven. “Het zal heel moeilijk worden om daarin ooit nog terecht te komen als Nederlandse club. Misschien haal je incidenteel, met wat geluk, de kwart- of halve finale. Maar dan moet alles op zijn plaats vallen.”

Vijftig miljoen is immers een peulenschil voor topclubs uit Engeland en Spanje. “Financieel kun je namelijk niet meer mee met de allergrootste clubs. Europees succes zal dus lastig worden, maar ik denk dat je hiermee in Nederland wel kan aanhaken bij Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.