Olivier Boscagli heeft duidelijke boodschap voor Ajax

Olivier Boscagli kent een goed seizoen bij PSV. Hij deed het goed als centrale verdediger en als middenvelder lijkt het er nog beter op te worden. Toch zit de titel er voor de Eindhovenaren dit seizoen niet meer in.

“Ik weet niet hoe het team er volgend jaar uit gaat zien, maar met Covid is het voor clubs financieel niet de makkelijkste tijd”, blikt Boscagli met Voetbal International vooruit op de toekomst. “Dus of er spelers gaan en hoeveel dat er zijn, geen idee. Maar ik weet zeker dat we volgend seizoen een selectie hebben die het Ajax in de strijd om de titel veel moeilijker gaat maken.”

“Voor dit seizoen was er een nieuwe technische staf, veel nieuwe spelers en een nieuwe speelwijze.” De tweede plek is nu dan ook het hoogst haalbare, en daarom concludeert Boscagli tot slot: “We hebben het niet goed genoeg gedaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.