‘Roger Schmidt kandidaat om trainer van Eintracht Frankfurt te worden’

PSV-trainer Roger Schmidt wordt gelinkt aan Eintracht Frankfurt. Dit weet het Duitse medium BILD te melden. Volgens het Duitse medium zijn Oliver Glasner en Sandro Schwarz de andere twee kandidaten, maar staat het drietal wel in de rij nog achter topkandidaat Ralf Rangnick.

De 62-jarige Duitser is sowieso populair en kon eerder naar AC Milan, Schalke 04 en wordt ook nog altijd volop gelinkt aan het Duitse bondscoachschap als opvolger van de vertrekkende Joachim Löw. Tot dusver kwam niks echter rond en kan Eintracht Frankfurt dus aan dat lijstje worden toegevoegd.

Glasner is de huidige succescoach van VfL Wolfsburg, terwijl Schwarz ondanks zijn ontslag bij 1. FSC Mainz veel indruk maakte in de Bundesliga. Momenteel staat hij onder contract bij het Dinamo Moskou van Quincy Promes. Schmidt heeft nog een verbintenis tot en met 2022 bij PSV, waar hij bezig is aan zijn eerste, wisselende seizoen. Een hoofdprijs zit er al niet meer in voor de Eindhovenaren, waardoor Schmidt zich recent richtte op het volgende seizoen.

Over contractverlenging wilde de Duitser nog niet spreken, maar niets wees destijds op een voortijdig vertrek. Hoe hij daar in zou staan bij een serieuze poging van Eintracht Frankfurt, is onbekend. “Volgend seizoen kunnen we een volgende stap maken en écht meedoen om de prijzen”, zei hij over de teamprestatie van de Eindhovenaren dit seizoen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.