‘Barca-spelers zien Depay en Wijnaldum liever niet komen’

De kleedkamer van FC Barcelona zou het niet zien zitten dat de spelers Memphis Depay en Georginio Wijnaldum deze zomer worden binnengehaald door hun club. Dit schrijft het medium El Mundo Deportivo althans.

Veel liever zouden de spelers van Barça ‘hun vriend’ Neymar naar het Camp Nou-stadion zien transfereren, en dan vooral Jordi Alba, Lionel Messi, Gerard Piqué en Marc-André ter Stegen, die eerder al samenspeelden met de Braziliaan in Catalonië.

El Mundo Deportivo schrijft dat Depay door enkele spelers van Barcelona als ‘te excentriek’ en ‘te speciaal’ wordt gezien. De sterkhouder van het Nederlands elftal beschikt bij Olympique Lyon over een aflopend contract en kan over twee maanden dus gaan en staan waar hij wil.

Neymar kost hoogstwaarschijnlijk een megabedrag, ook al loopt zijn verbintenis bij Paris Saint-Germain in 2022 af. De Braziliaan zou zelf echter in willen leveren om een transfer naar Catalonië mogelijk te maken. Technisch directeur Leonardo van de Parijzenaars zou hem echter al een gepeperd contract tot 2026 voorgeschoteld hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.