PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zet Mohamed Ihattaren op de transferlijst’

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV haar toptalent Mohamed Ihattaren op de transferlijst gezet. De situatie rondom Ihattaren is bekend: de talentvolle aanvallende middenvelder klikt niet lekker met Schmidt en zijn speelsysteem.

Daardoor komt Ihattaren op dit moment meer in het nieuws door zijn streken buiten de lijnen dan op het veld. Het leidde al tot een disciplinaire schorsing voor de jongeling, die wel weer in genade werd aangenomen. Tot serieuze, nieuwe kansen leidde dat echter nog niet.

Aangezien Ihattaren nog een contract heeft tot de zomer van 2022 lijkt een afscheid aankomende zomer in de lijn der verwachting te liggen. PSV wil nog een transferbedrag overhouden aan Ihattaren. Op het moment dat de onderhandelingen over een nieuw contract aankomende zomer niets opleveren – waar je toch wel vanuit kan gaan – zal PSV genoodzaakt zijn Ihattaren in de etalage te zetten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.