PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mohamed Ihattaren weigert na goal interview bij de NOS

Mohamed Ihattaren scoorde gisteren de derde goal voor PSV tegen Heracles Almelo. Na de wedstrijd weigerde hij een interview die de NOS hem wilde laten afnemen. Het talent riep na zijn treffer ‘Niemand krijgt mij kapot, niemand’ in de camera, maar kan daarover niet worden bevraagd.

Dat schrijft NOS-verslaggever Arman Avsaroglu op Twitter. Ihattaren was de laatste weken een veelbesproken persoon: hij werd geschorst door PSV, lag in de clinch met coach Roger Schmidt, werd gepasseerd voor het Nederlands elftal én Jong Oranje en ging een aantal keer over de tong vanwege uitingen op social media.

Tegen Heracles Almelo begon het talent (19) opnieuw op de bank, maar mocht nog wel even invallen. Hij schoot vlak voor tijd de heel fraaie derde goal namens PSV binnen, waarna hij zich voor de camera opvallend uitte. Die uitingen zal hij vandaag (zondag) in de media vermoedelijk geen vervolg meer geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.