‘Joel Drommel-transfer naar PSV zit nog altijd muurvast’

De transfer van Twente-doelman Joel Drommel naar PSV zit nog altijd muurvast. PSV vindt dat de Tukkers een te hoge transfersom vragen en andersom vinden ze de Eindhovenaren ontoereikend. Maar Twente-directeur Jan Streuer wordt er niet nerveus van.

“Het is toch niet zo gek dat wij ook tevreden willen zijn?”, reageert Streuer tegenover de regionale krant. “PSV vindt dat wij te veel vragen en wij vinden dat PSV te weinig biedt. Overigens lees ik overal bedragen, maar die kloppen van geen kant.” Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad verlangen de Tukkers minstens zes miljoen euro voor Drommel, terwijl de Eindhovenaren denken aan een bedrag van 3,5 tot vier miljoen.

Drommel heeft nog een contract tot medio 2022 in De Grolsch Veste. De 24-jarige doelman heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV, waarmee hij al een persoonlijk akkoord bereikte over een verbintenis voor vijf seizoenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.