‘PSV strijd met grote clubs om nieuwe vleugelverdediger’

PSV heeft haar pijlen gericht op de zeventienjarige Jonathan Gomez van Louisville City. Dit weet het medium Goal te melden. Hij staat onder contract bij het Amerikaanse Louisville City.

De vleugelverdediger had na zijn vertrek bij FC Dallas al opties in Europa, maar koos voor speeltijd bij het kleinere Louisville City. Dat heeft Gomez desalniettemin goed gedaan. Via de Onder 17-ploeg van de Verenigde Staten zou hij zich in de kijker hebben gespeeld bij PSV.

Ook Real Sociedad, Lille OSC, Holstein Kiel en Chivas Guadalajara worden genoemd. Ook grote clubs als Manchester City en Borussia Dortmund hebben Gomez naar verluidt in het vizier. Gomez zou nu wél kiezen voor een Europees avontuur, na al te hebben meegetraind bij verschillende clubs op ons continent.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.