PSV zegt contracten van tiental spelers formeel op

Voetbalclubs zijn verplicht om voor 1 april spelers met een aflopend contract een zogenaamde ‘onstlagbrief’ op te sturen. En bij PSV krijgen tien spelers vandaag zón brief op de mat.

Dit geldt voor onder meer Jong PSV’ers Jong PSV-spelers Kyan van Dorp, Gregory Kuisch, Kees van Lindert, Andrew Mendonca, Koen Oostenbrink, Robin Schoonbrood, Mark Spenkelink en Kristofer Kristinsson. Ook de verhuurde Justin de Haas (Dinamo Zagreb) en Rico Zeegers (MVV) krijgen geen nieuwe contract.

Tot slot meldt PSV: “Het contract van Armando Obispo loopt eveneens tot 30 juni 2021, maar PSV heeft een optie om de verdediger uit de jeugdopleiding één jaar langer aan de club te binden. De 21-jarige verdediger maakte onlangs zijn rentree nadat hij aan het begin van dit seizoen geblesseerd raakte.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.