PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Twente hoopt dat Ajax zich nog gaat mengen in strijd om Drommel’

FC Twente en PSV zijn in onderhandeling over doelman Joel Drommel maar de Tukkers houden vast aan een te hoge transfersom. Ze hopen namelijk dat Ajax zich nog gaat mengen om daarmee de prijs omhoog te duwen.

De goalie zei tegen ESPN: “Ik moet geduldig zijn en me focussen bij FC Twente. Ik heb er geen grip op, dus kan er niks aan doen.” Wat vindt hij ervan dat de Tukkers liefst 6 miljoen euro voor hem willen hebben? “Als ik eerlijk ben, dan vind ik het een beetje aan de forse kant maar ja. Ik kan er niet veel over zeggen.”

Het Eindhovens Dagblad weet dat Twente op een nieuwe Drommel-wending hoopt: “De goalie heeft in Enschede nog maar een contract voor een jaar. Daarom begrijpt niet iedereen de opstelling van FC Twente, dat speculeert op interesse van bijvoorbeeld Ajax.”

Maar is men in het Philips Stadion van plan om dat te laten gebeuren? “PSV is naar verwachting niet van plan om het transferspel om Drommel vele weken te gaan spelen en zal heel misschien nog een eindbod doen. Uiteindelijk zal FC Twente linksom of rechtsom moeten bewegen om een overgang mogelijk te maken. Drommel en zijn zaakwaarnemer hebben recht op een deel van de transfersom – het gaat om vele tonnen – en kunnen ook nog helpen om de transfer te realiseren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.