PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler gaat Belgisch international worden’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Analist en voormalig voetbaltrainer is lyrisch over de kwaliteiten van PSV-aanvaller Yorbe Vertessen. In de laatste weken mocht de snelle aanvaller drie keer in de basis beginnen, en vijf keer invallen.

“Yorbe is zeer talentvol, hij heeft veel toekomst. Hij heeft snelheid en een goeie eerste balaanname. Technisch kan hij bij PSV nu al mee met het niveau van internationals als Denzel Dumfries en Donyell Malen. Hij zal nu steeds meer wedstrijden spelen bij PSV”, voorspelt De Mos in Het Laatste NIeuws.

“Samen met Mohamed Ihattaren behoort hij tot de grote talenten van PSV. Ik zag hem aan het werk in de Champions League U19, waar hij een goeie indruk naliet. Hij heeft Jong PSV eigenlijk overgeslagen en is meteen bij het eerste elftal terechtgekomen. Dat lukt alleen de meest talentvolle jongens.”

De Mos acht Vertessen zelfs kansrijk voor een plekje bij de Rode Duivels in de nabije toekomst. “Zeker weten: hij heeft een toekomst bij de nationale ploeg van België. Hij is doelgericht en bezit veel technische vaardigheden. Geloof me: een plaats bij de Rode Duivels gaat er echt wel van komen.” Naar verluidt heeft bondscoach Roberto Martinez al meerdere keren iemand naar Eindhoven gestuurd om Vertessen te bekijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.