PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ritsu Doan definitief naar Bielefeld als het niet degradeert’

Volgens Voetbal International hoopt het Duitse Arminia Beilefeld ook na dit seizoen te kunnen beschikken over Ritsu Doan. De international van Japan wordt momenteel verhuurd aan de Duitse ploeg, maar indien zij zich weten te handhaven in de Bundesliga wil het de optie tot koop in het huurcontract lichten.

Arminia Bielefeld staat met nog negen wedstrijden te spelen één punt boven een degradatieplek.

Volgens het Duitse Bild zou de koopoptie 5 miljoen euro bedragen. Doan heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2024. Dit seizoen kwam hij in actie in alle wedstrijden die Arminia Bielefeld speelde en kwam daarin tot 4 doelpunten en 3 assists. Afgelopen weekend opende hij nog de score toen met 1-2 werd gewonnen op bezoek bij Bayer Leverkusen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.