PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘De toekomst ziet er slecht uit voor Steven Bergwijn’

Theo Janssen denkt dat het een moeilijk verhaal gaat worden voor Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur. Hij moet het structureel doen met een reserveplek bij de Londenaren.

Van de afgelopen vier Premier League-wedstrijden zat Bergwijn er drie op de tribune. Dat na een hoopvol begin. “Hij heeft het heel lastig gehad. Hij speelde best veel, maar komt niet echt aan scoren”, zegt Janssen bij RTL7.

“In het begin is het over het algemeen makkelijk, want dan wordt er minder van je verwacht. Dan kun je wat laten zien. Maar men gaat meer van je verwachten. Dat zie je ook bij jeugdspelers: in de eerste paar wedstrijden is het geen probleem, maar daarna komen er verwachtingen. Hij moet rustig blijven en op z’n kans wachten en die grijpen. Je moet niet vergeten dat Bale en Son geen verkeerde spelers zijn. Het is lastig voor hem om in de basis te komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.