PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Leipzig kan Yvon Mvogo in de zomer terughalen’

RB Leipzig heeft doelman Yvon Mvogo voor twee seizoen verhuurd aan PSV maar in de zomer zouden ze hem zomaar weer kunnen terughalen. Deze clausule is er opgenomen. Dit weet het Duitse Kicker te melden.

Waarbij het wel direct opmerkt dat er momenteel geen aanleiding is om aan te nemen dat RB Leizpig dat ook daadwerkelijk gaat doen. Volgens het Duitse medium is de club van Julian Nagelsmann zeer tevreden over het huidige keepersgilde, dat bestaat uit Peter Gulacsi (30) en Josep Martinez (22) en routinier Philipp Tschauner (35).

Volgens het medium wordt het vervroegd terughalen van Mvogo alleen overwogen als de doelman Gulaci vertrekt in de komende zomer. Mvogo is bij PSV de eerste keeper en kwam namens de Eindhovenaren al 33 wedstrijden in actie, waarin hij 41 tegentreffers kreeg. Namens RB Leipzig maakte hij wel wat minuten, maar was hij nooit eerste keuze in het doel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.