PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen in de zomer naar Liverpool’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Donyell Malen zou volgend seizoen zomaar eens in de Premier League kunnen spelen. Liverpool is namelijk in hem geinteresseerd. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

Liverpool heeft naar verluidt geen moeite om de dertig miljoen euro op tafel te leggen die PSV voor hem wil hebben. Wel zal de club moeten afrekenen met andere geïnteresseerden. Met name AC Milan en Borussia Dortmund worden genoemd als alternatieve opties voor Malen.

Malen ligt nog tot medio 2024 vast in Eindhoven. PSV zal waarschijnlijk wel één of meerdere smaakmakers moeten verkopen als gevolg van de coronacrisis, waar de spits al vaak is genoemd als grote kanshebber.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.