PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat voor Ihattaren-transfer naar Ajax liggen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mohamed Ihatteren en PSV liggen met elkaar in de clinch. Ajax ziet zijn komst wel zitten maar de kans dat PSV dat toestaat is niet groot.

Voetbal International schrijft op woensdagochtend over het in 2022 aflopende contract van Ihattaren: “Hoewel de irritatiegrens duidelijk is bereikt, heeft PSV de deur wat verlenging betreft nog niet definitief dichtgedaan. En als dit wél zo was, zou de club het niet zeggen. De clubleiding zal in verband met een transfersom hopen dat ze er alsnog uitkomen. Lukt dit niet, dan moet PSV de afweging maken of ze Ihattaren verkopen of dat ze hem aan zijn contract houden.”

Vervolgens filosofeert het blad: “Als Ajax zich bijvoorbeeld zou melden, dan is het laatste aannemelijk, maar op voorhand lijkt een verkoop veel logischer. PSV heeft ook grote transfersommen nodig om straks het zeer grote gat in de begroting te kunnen dichten. Dat zal dan niet gebeuren met het geld dat de club ontvangt voor Ihattaren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.