PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax jaagt met twee andere clubs op Mohamed Ihattaren’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De relatie tussen Mohamed Ihattaren en PSV-trainer Roger Schmidt staat op knappen. De kans is dan ook aanwezig dat hij deze zomer zal gaan vertrekken uit Eindhoven waar hij nog een contract heeft tot 2022.

Onder Roger Schmidt lijkt het perspectief voor de aanvallende middenvelder sowieso gering en de uitspraken van zaakwaarnemer Mino Raiola zullen zijn perspectief niet verbeteren. De website Calciomercatoweb.it schrijft dat er zeker drie clubs in de race zijn voor diens handtekening.

Niet geheel verrassend komt Ajax ter sprake. De Amsterdammers houden Ihattaren in de gaten en het is een publiek geheim dat zijn relatie met een aantal Ajacieden uitstekend is, zoals ook bleek uit diens gedrag op de sociale media. Het Italiaanse medium weet daarnaast dat de Italiaanse topclubs Juventus en Internazionale zijn naam op het lijstje hebben gezet.

PSV zal Ihattaren sowieso niet transfervrij willen laten gaan. Om die reden zal de middenvelder binnen afzienbare tijd moeten kiezen tussen verlengen óf een zomertransfer. Mocht het definitief op een ‘nee’ uitdraaien, dan lijkt PSV door deze ruzie ook nog eens naast de hoofdprijs te grijpen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.