‘PSV krijgt blessuregeval te verwerken in aanloop naar duel met Ajax’

PSV moet het vanmiddag doen zonder Mauro Junior. De Braziliaan is namelijk geblesseerd geraakt. Dat meldt Mauro zelf via zijn Instagram-pagina.

Hij moest het trainingsveld van PSV verlaten met een blessure en heeft inmiddels de nodige medische tests ondergaan. De resultaten van die tests zijn pas maandag bekend, waardoor de Braziliaan de wedstrijd van zondag moet laten schieten. Om zijn knie zit inmiddels een brace.

PSV kampt dit seizoen met de nodige blessuregevallen. Naast Mauro moet trainer Roger Schmidt het tegen Ajax ook doen zonder Cody Gakpo en Noni Madueke. Richard Ledezma en Maxi Romero komen dit seizoen niet meer in actie. Ibrahim Sangaré, de mannetjesputter op het middenveld van PSV, zit zondag een schorsing uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.