PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Willem van Hanegem: ‘PSV’er onvoorstelbaar, zo slecht’

PSV wist gisteren met een ‘B-elftal’ met 3-1 te winnen van Vitesse. De Eindhoven begonnen opmerkelijk maar later in de wedstrijd maakte de wissels de 0-1 achterstand goed.

Willem van Hanegem schrijft in zijn column in het Algemeen Dagblad: “Als Malen en Götze eenmaal op het veld staan, is dat een enorm verschil met de ploeg zonder die twee spelers. Zonder die gasten is het wel erg pover bij PSV.”

Tegen Olympiakos Piraeus (4-2 verlies) viel Olivier Boscagli uit en kwam Timo Baumgartl in het veld: “Ik wil niet aansluiten bij de polonaise van mensen die Baumgartl een slechte speler vinden, dat vind ik te makkelijk. Maar wat hij tegen Olympiakos liet zien in de Europa League, dat was bijna onvoorstelbaar. Zo slecht.”

De Kromme vervolgt: “Van Philipp Max zijn ze gek in Eindhoven. Maar ik zie vooral iemand die totaal niet kan verdedigen. En verder gaat het maar over het duo Rosario en Sangaré. Toen de laatste voor miljoenen vanuit Frankrijk naar PSV kwam, leek het alsof ze bij PSV aangaven ‘nou gaan jullie wat beleven’. Nou, dat valt reuze mee hoor. Rosario heeft het zwaar te verduren bij de achterban. Ik heb het idee dat hij daarom meer moeilijke ballen speelt dan voorheen. Om te laten zien dat hij wél kan voetballen. Dat werkt vaak averechts.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.