‘Denzel Dumfries tekent geen nieuw contract bij PSV’

De kans is klein dat Denzel Dumfries zijn contract bij PSV gaat verlengen. De verwachting is dan ook dat hij aan het einde van het seizoen gaat vertrekken uit Eindhoven.

Zowel het Eindhovens Dagblad als ook Voetbal International maken melding van het feit dat het steeds onwaarschijnlijker wordt dat Dumfries zijn contract nog verlengt in Eindhoven. Dat is opvallend, omdat er al maandenlang onderhandeld wordt en meermaals een vermeend akkoord naar buiten kwam. ‘De gesprekken daarover met de aanvoerder – ook de verdediger zit bij Mino Raiola – leverden niets op’, schrijft VI.

Volgens beide media is een zomers vertrek het meest waarschijnlijk. De rechtsachter stak niet onder stoelen of banken dat hij een volgende stap wil maken, al gaf hij aan niet zonder prijs te willen vertrekken uit Eindhoven. Door de achterstand in de titelstrijd geeft dat de ontmoeting met Ajax woensdagavond in de beker opeens veel meer druk. ‘Het lijkt erop dat alle partijen nu proberen te mikken op een vertrek na dit seizoen, bij voorkeur na een mooie sportieve prijs voor PSV en met een acceptabele transfersom. PSV rekent erop voor hem een bedrag in de range van 12 tot pakweg 18 miljoen euro op te kunnen halen’, aldus het ED.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.