Toby Alderweireld heeft nieuws voor Ajax en PSV

Zowel Ajax als PSV hadden deze transferperiode hun selectie een boost willen geven met de komst van Toby Alderweireld maar de speler zelf lijkt andere plannen te hebben. Volgens het Belgische Voetbal24 neigt Alderweireld namelijk niet naar Nederland, maar naar zijn geboorteland Belgie.

Dat heeft alles te maken met interesse van koploper Club Brugge. Zij hebben Simon Mignolet, doelman en bekende van Alderweireld, al ingezet om hem te overtuigen, zo klinkt het.

In 2019 verliet Mignolet Liverpool verrassend voor Brugge, en daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad. Hetgeen is ook wat hij er in pepert bij Alderweireld, die nog vastligt bij Tottenham Hotspur. “Net als bij Mignolet indertijd beginnen ook bij zijn mede-Rode Duivel familiale redenen op te spelen die een terugkeer naar België mogelijk maken”, schrijft de genoemde website.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.