Denzel Dumfries maakt uitslag van mri-scan bekend

De blessure die Denzel Dumfries gisteren opliep tegen FC Emmen blijkt mee te vallen. Dit is de conclusie na een mri-scan. “We hebben woensdag een MRI-scan gemaakt en er was geen schade te zien. Ik verwacht wel dat ik zondag kan spelen”, vertelt Dumfries aan De Telegraaf.

Gisteren verliet hij nog strompelend, met tranen in de ogen, het veld in Drenthe. “Achteraf lijkt het alsof ik het erger maakte. Toen ik mezelf terugzag, dacht ik ‘jeetje’. Het was de schrik.” Al vóór de wedstrijd zat die angst in zijn koppie, vanwege het kunstgras in Emmen. “In de warming-up voelde ik al dat het kunstgras best stroef was. Moeilijk gras, hard ook. Ik had al wat pijnstillers genomen van tevoren en voelde echt veel pijn, maar kon het niet precies plaatsen. Maar ik ben blij dat het zo afgelopen is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.