PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Denzel Dumfries verwacht te kunnen spelen tegen Feyenoord

Denzel Dumfries viel gisteren in de 0-2 gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen uit met een ogenschijnlijke vervelende blessure en hij heeft hier inmiddels een update over gegeven. Tegen ESPN zei hij er waarschijnlijk bij te zullen zijn in de topper tegen Feyenoord.

Zijn heftige reactie (Dumfries was bijna in tranen bij het weg strompelen) was vooral door de schrik, legt hij uit.mMorgen zal PSV de schade nader onderzoeken, maar de positieve reactie van Dumfries zelf biedt hoop voor de PSV-fans. Die waren immers behoorlijk in paniek, aangezien de lappenmand al zó vol zit. “Ik denk dat het wel goed gaat. Het was even schrikken. Mijn knie klapte naar binnen, maar ik denk dat het wel goed is. Morgen gaan we kijken hoe het is.”

Pijn deed het wel. “Dat was ook vooral de schrik. Ik was bang dat ik wat afscheurde. Op zich gaat het wel goed met de knie. Morgen even kijken hoe het precies gaat, maar ik verwacht niet echt problemen. De knie is wel een beetje dik.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.