PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis en Wijnaldum in de zomer naar FC Barcelona’

Ronald Koeman de trainer van FC Barcelona wil deze zomer uitpakken met de komst van zowel Memphis Depay als Georginio Wijnaldum. Omdat de club weinig geld tot haar beschikking heeft willen ze toeslaan door ze transfervrij binnen te halen.

Dat schrijft El Mundo Deportivo. Memphis was afgelopen ook zomer al heel dicht bij een akkoord met FC Barcelona, maar de Catalanen konden hem destijds niet betalen. Met een aflopend contract in het vooruitzicht kan hij transfervrij worden opgepikt in de komende zomer, waar Koeman van hoopt te profiteren. Door zijn goede band met Memphis kunnen andere clubs eventueel worden verslagen in de race om de Nederlander.

Dat geldt ook voor Wijnaldum. De dertigjarige middenvelder kan zijn aflopende verbintenis bij The Reds verlengen, maar zou ook graag een hereniging aangaan met Koeman bij FC Barcelona. Afgelopen zomer hadden de Catalanen ook voorzichtige interesse, maar was hij uiteindelijk onhaalbaar – ook omdat Jürgen Klopp zijn pupil niet wilde laten gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.