‘Jorrit Hendrix voor 700.000 euro naar Spartak Moskou’

Jorrit Hendrix gaat PSV naar verluidt verruilen voor het Russische Spartak Moskou. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Er zou een transfersom van 700.000 euro voor hem worden betaald.

‘Als Hendrix medisch wordt goedgekeurd, sluit hij volgende week aan bij de selectie van de Russische club’, schrijft de ochtendkrant over de transfer van Hendrix. ‘Een absolute toptransfer en een spetterend bedrag is het niet, maar dat lag ook niet meer in de lijn der verwachtingen. Spartak Moskou is niettemin een club van naam en toch gewoon de huidige nummer drie van Rusland. Eerdere interesses en vrijages met andere gegadigden liepen op niets uit, waardoor de einddatum van het contract van Hendrix in zicht kwam.’

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.