PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV licht optie tot koop voor weinig spelende miljoenen-aankoop’

PSV gaat aan het einde van het seizoen de aankoopoptie lichten op middenvelder Adrian Fein. Dit is waar clubwatcher Rik Elfrink vanuit gaat.

De 21-jarige Duitser speelt onder landgenoot Roger Schmidt niet heel veel, maar toch zijn de Eindhovenaren tevreden over de middenvelder. De jeugd-international wordt naar verluidt gezien als speler voor de toekomst en wordt momenteel klaargestoomd voor het grote werk. De optie tot koop kost de club 6 miljoen euro.

Fein speelde tot dusver twaalf officiële wedstrijden voor PSV, waarvan pas twee in de basis. Als invaller vond hij in het laatste duel voor de winterstop het net tegen VVV-Venlo. De wedstrijd ervoor kwam hij pas in de ultieme slotfase binnen del lijnen, maar gaf wel een assist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.