PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat akkoord met inkomende miljoenentransfer’

PSV wil huurling Adrian Fein vrijwel zeker ook na dit seizoen voor de club behouden. En daarom willen ze zijn aankoopoptie gaan lichten. Dat concludeert clubwatcher Ruben Jongmans van De Telegraaf.

Ondanks de geringe speeltijd noemt Jongmans deze kans ‘zeer groot’. “De optie van om en nabij de zes miljoen euro die dan moet worden overgemaakt aan Bayern München, is te overzien. Er zijn al contractuele afspraken gemaakt over een vervolg in Eindhoven, al is dat inmiddels vrij gebruikelijk bij dit soort huurtransfers”, zo schrijft de journalist op de website van zijn werkgever.

“Daarbij aangetekend dat Jorrit Hendrix aan zijn laatste half jaar gaat beginnen en Marco van Ginkel voorlopig slechts tot het einde van het seizoen gehuurd is, maar bij een langer verblijf ook op andere (meer offensieve) posities uit de voeten kan”, zo vervolgt Jongmans. “Binnen de club is men tot nu toe erg tevreden over de ontwikkeling van Fein. Dat hij kan voetballen, heeft iedereen inmiddels wel kunnen zien tijdens de (korte) momenten dat hij in actie kwam.”

Wel eist PSV verdedigend nog meer van Fein. Overigens lijkt een snelle bevestiging nog uit te blijven. “Een dergelijke koopoptie wordt wel altijd pas richting de uiterste datum die eraan vast hangt gelicht, vanwege een eventueel blessurerisico bijvoorbeeld in de maanden ervoor.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.