‘Ajax, PSV en Feyenoord azen op dezelfde Nederlandse speler’

De clubs Ajax, PSV, Feyenoord en AZ willen hun selectie allemaal een boost geven met de komst van Mickey van de Ven. De mandekker speelt nu nog voor FC Volendam.

Weekblad Voetbal International schrijft dat de transfer in aantocht is, maar is alleen de bestemming nog onzeker. “De vraag is eerder of hij de stap naar de Eredivisie niet overslaat. De keuze die hij afgelopen zomer maakte door nog bij Volendam te blijven ondanks een indrukwekkende entree in het betaalde voetbal en de nodige voorzichtige interesse bewijst wellicht dat hij zijn loopbaan zorgvuldig heeft gepland.”

“Voor zover plannen mogelijk is, want wat doet hij als er echt interessante clubs uit mooie landen op de stoep staan? De vaderlandse top zal hem nauwkeurig in de gaten houden en langs de meetlat leggen”, vervolgt VI. “PSV kan centraal best wat gebruiken, Feyenoord ook zeker als Marcos Senesi zou vertrekken. Een trainer als Arne Slot zou goed bij hem passen.”

Het medium besluit: “Voeg daarbij dat medespeler Franco Antonucci al zeker is van een enkeltje Rotterdam, dat Slot zeer gecharmeerd is van Volendam-assistent Sipke Hulshoff en dat Raiola inmiddels de contacten en ingangen bij Feyenoord heeft en plotseling lijkt er veel samen te komen. Ook Ajax en AZ hebben de Noordhollander al langer in de smiezen. Het moet een club uit de topvier worden of het buitenland. Het woord is aan Van de Ven. En aan Raiola.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.