PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zet vraagprijs neer van 50 miljoen euro voor Donyell Malen’

PSV heeft met aanvaller Donyell Malen goud in huis. Hij staat in de belangstelling van diverse topclubs en vorige week kwam daar Borussia Dortmund bij. De Duitse topclub moet anticiperen op een mogelijk vertrek van Jadon Sancho en/of Erling Braut Haaland en ziet in de PSV-goalgetter een serieuze optie.

Het Spaanse TodoFichajes weet dat Malen de hoofdprijs moet opleveren. Zijn marktwaarde bedraagt 25 miljoen euro, maar PSV heeft al aangegeven minimaal het dubbele te willen voor de Oranje-international. Malen mag dus pas vertrekken zodra er een miljoen of vijftig op tafel komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.